Львівська міськрада виділить мешканцям пошкоджених будинків на Стрийській по 40 тис. грн

14.08.2024 09:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові мешканцям трьох будинків на Стрийській, які були пошкоджені внаслідок ракетної атаки РФ 6 липня 2023 року, виділять матеріальну допомогу на встановлення вхідних дверей. Її отримають 36 львів'ян.

Рішення про надання матеріальної допомоги з міського бюджету погодив виконком Львівської міської ради.

У міському управлінні соціального захисту зазначили, що допомогу нададуть 36 мешканцям будинків № 62, 64 та 66 на вулиці Стрийській. Так 31 житель отримає по 40 тисяч гривень, а п'ятеро — по 32 тисячі, адже їм надали по 8 тисяч гривень компенсації раніше.

"Таке рішення прийняли, зважаючи на висновок комісії, адже це мають бути однакові для всіх спеціалізовані броньовані двері з дерев’яними накладками. Загальна сума допомоги з бюджету міста на ці потреби складе 1,4 млн грн", — йдеться у повідомленні.

Наразі у чотирьох будинках на вулиці Стрийській, які були найбільше пошкоджені внаслідок обстрілу 6 липня 2023 року, завершують відновлювальні роботи всередині будівель. До кінця року там планують відремонтувати фасади.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews