На Львівщині ухилянт одружився на коханці з третьою групою інвалідності для втечі за кордон

16.08.2024 11:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Прикордонники Львівщини у  пункті пропуску «Шегині» викрили псевдоподружжя. Щоб безперешкодно виїхати за кордон, 42-річний чоловік одружився на 45-річній жінці з інвалідністю. Обоє вони є мешканцями Івано-Франківщини.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

«З'ясувалось, що “іскра” у стосунках між парою пролетіла лише з однією метою – для виїзду чоловіка за кордон, адже його обраниця має III групу інвалідності», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

До останнього пара вдавала закоханих. Чоловік розповів, що це його коханка, з якою він таємно одружився, щоб не дізнались у селі і його дівчина. З новою дружиною військовозобов’язаний чоловік прямував до Польщі нібито на постійне проживання. Проте не зміг навіть сказати, як його кохану по батькові.

У результаті 42-річного чоловіка та 45-річну жінку на кордоні викрили. Прикордонники направили повідомлення в поліцію про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews