На Львівщині двох чоловіків затримали за збут амфетаміну і канабісу

16.08.2024 13:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці повідомили про підозру в збуті амфетаміну та канабісу двом мешканцям міста Броди Золочівського району. Слідчі з'ясували, що підозрювані торгували наркотиками впродовж року.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як установили правоохоронці, продаж наркотичних та психотропних речовин фігуранти здійснювали за попередньою домовленістю з "клієнтами" телефоном. "Товар" передавали при зустрічі "з рук у руки". Оборудки чоловіки здійснювали за місцем свого проживання або на нейтральній території

"Правоохоронці затримали підозрюваних після чергової реалізації амфетаміну. В ході проведених обшуків за місцями проживання чоловіків виявили та вилучили заборонені речовини, знаряддя та прилади для їх виготовлення, фасувальні матеріали, ваги, гроші, мобільні телефони та інші речові докази", — йдеться у повідомленні.

За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, чоловікам — 25 та 38 років.

Правоохороці повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — позбавлення волі на десять років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання фігурантам запобіжних заходів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews