Вбивство Ірини Фаріон: суд арештував зброю, знайдену під час обшуку

22.08.2024 18:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Галицький районний суд наклав арешт на майно, яке було вилучене 14 серпня під час обшуків у справі про вбивство Ірини Фаріон. Серед речей є пістолет ФОРТ 12-Р та набої. Наразі невідомо, чия це зброя і чи була вона знаряддям злочину.

Текст ухвали оприлюднили у Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише "Суспільне".

Суд розглянув клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров`я особи, та постановив арештувати таке майно, яке вилучили під час обшуку 14 серпня:

  • пістолет ФОРТ 12-Р, магазин, 12 набоїв 9 ПА, 138 набоїв 9 ПА;
  • пара червоних рукавиць;
  • два мобільні телефони із сім-картками, планшет;
  • наждачний папір, свердла, викрутки, штангенциркулі, пружини, протирки, шомполи;
  • дві книжечки,
  • упаковка від стартового пакета мобільного оператора
  • коробки до мобільних телефонів.

У тексті ухвали зашифровані дані про місце обшуку, а також про особу, в якої його проводили. Також немає даних, кому належить зброя, а тому не можна стверджувати, що саме вона стала знаряддям злочину.

Як розповіла Суспільному речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, вилучені у результаті обшуків речові докази направили на експертизу. Слідчі дії тривають. Більше подробиць не повідомляють.

На ухвалу слідчого судді безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення може бути подана апеляційна скарга.

Як розповідав під час брифінгу очільник МВС Ігор Клименко, на місці вбивства знайшли кулю 9 на 18 міліметрів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews