Козицький: ворог атакував енергооб'єкти Львівщини

26.08.2024 09:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Росія вранці 26 серпня атакувала Україну дронами та ракетами, зокрема "калібрами" з військових кораблів у Чорному морі та ракетами з бомбардувальників Ту-95МС.


Повітряні сили України о 4:43 ранку зафіксували в повітряному просторі Росії активність 11 бортів Ту-95МС. Це стратегічні бомбардувальники, які можуть запускати ракети Х-101/Х-555. Про рух ракет почали писати близько 7:40.

Очільник Львівської ОВА повідомляв про роботу ППО на Львівщині. Водночас стало відомо про атаку російських ракет на енергооб'єкти області.

"Ворог атакував енергетичні об'єкти на Львівщині. Через це у Львові та області частково виникли перебої з електропостачанням. Деталі згодом", ідеться у повідомленні.

Також, міський голова Андрій Садовий додав, що через влучання в області у Львові можуть виникнути перебої з водопостачанням, допоки підстанції не перейдуть на резервне живлення.

"Також можливі перебої електроенергії. Влучань по місту на цю хвилину не фіксуємо. Залишайтесь в укритті до відбою!".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews