Двох мешканок Львівщини підозрюють в організації незаконного каналу переправлення чоловіків через кордон

28.08.2024 15:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці повідомили про підозру двом мешканкам Львівщини в незаконному переправленні осіб через державний кордон. За 20 тисяч доларів вони обіцяли військовозобов'яному чоловікові виготовити документи, з якими він зміг би покинути територію України.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За інформацією правоохоронців, 65-річна львів'янка та 54-річна мешканка Львівського району обіцяли виготовити чоловікові призовного віку пакет фіктивних документів для виїзду за кордон. За таку "послугу" вони хотіли 20 тисяч доларів США.

Поліцейські затримали фігуранток 26 серпня під час одержання повної суми грошей. Їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — позбавлення волі на дев'ять років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки. Також у жінок можуть конфіскувати майно.

За інформацією пресслужби Львівської обласної прокуратури, затриманих узяли під варту із правом внесення застави. Слідчі дії тривають.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews