У Львові на насосній станції виявили труп

03.09.2024 15:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

2 серпня ввечері на насосній станції Львівводоканалу виявили тіло 66-річного працівника без ознак життя. Причину смерті машиніста станції з’ясовує поліція, також створили спецкомісію, аби з’ясовувати обставини.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Відомо, що 66-річний машиніст насосної станції Львівводоканалу вийшов на зміну напередодні вранці. Увечері того ж дня, о 20:00 год, його знайшли на роботі без ознак життя.

“Обставини події з’ясовує поліція та спеціально створена комісія Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, до якої увійшли представники профспілки, департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради та самого Львівводоканалу,” — зазначили у міськраді.

У ЛКП “Львівводоканал” додали, що чоловік працював на станції позмінно, є працівником підприємства з 2018 року. Наразі ж причини смерті машиніста не встановили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews