Відтепер водії міжміських і приміських автобусів на Львівщині зобов’язані видавати квитки пасажирам

04.09.2024 13:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина першою в Україні запровадила облік всіх пасажирів на приміському та міжміському громадському транспорті.

Про це ідеться на Facebook-сторінці “Smart Ticket Technology”.
 
Відтепер на валідаторах, на яких можна розрахуватися за проїзд банківською карткою чи пристроєм з підтримкою NFC, водії зобов’язані фіксувати ще й всі готівкові оплати та видавати пасажирам квитки.
 
Як відбувається облік готівкових оплат:
 
При отриманні від пасажирів оплати за проїзд готівкою, водій обирає на валідаторі відповідний тариф. Валідатор друкує квиток, який повинен отримати пасажир. Далі інформація через валідатор фіксується і обліковується в системі АСООП.
 
“Закликаємо пасажирів, аби уникнути конфліктних ситуацій з контролерами, при оплаті готівкою ОБОВ’ЯЗКОВО брати квиток у водія, який він повинен видрукувати на валідаторі. Це дозволить детінізувати транспортну галузь та обіг коштів у ній, зробити прозоре формування тарифу на перевезення, а також вимагати від перевізників суттєвого покращення якості надання послуг”, – ідеться у повідомленні.
 
Запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП “Smart Ticket Technology” та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews