У Львові чотири трамвайні маршрути курсуватимуть зі змінами

08.09.2024 12:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через ремонтні роботи із заміни колії у Львові чотири трамвайні маршрути № 1, 2, 7 та 9 впродовж 10-12 вересня курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

На вул. Винниченка, 10-12 ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс» мінятимуть 50 м аварійної ділянки колії у напрямку від центру. Роботи триватимуть впродовж трьох днів – 10-12 вересня (вівторок-четвер). 

На час робіт відбудуться зміни у русі транспорту – громадського і приватного. Відповідно до погодженої патрульною поліцією у Львівській області схеми руху, приватний транспорт і автобусні маршрути їхатимуть у напрямку до вул. І. Гонти (до центру) через вул. Винниченка біля Львівської обласної військової адміністрації.

Рух у напрямку до пл. Митної (від центру) до місця робіт відбуватиметься звично по правій смузі вул. Підвальної, а от місце ремонтних робіт треба буде об’їхати, виїхавши на зустрічну смугу.

Оскільки трамваї № 1 та № 2 з вул. Личаківської їхатимуть на вул. Руську попри місце ремонту, маневр виїзду на зустрічну смугу для об’їзду місця ремонту колії може спричинити затор на цій ділянці. Тож водіїв приватного транспорту закликають протягом цих трьох днів за можливості обирати альтернативні маршрути.

Трамваї № 1, 2, 7 та 9 на час ремонту колії впродовж 10-12 вересня курсуватимуть за зміненими маршрутами:

  • трамваї № 1 і № 2

із Залізничного вокзалу трамвай №1 та з вул. Коновальця трамвай №2 в напрямку до центру курсуватимуть через вулиці: Київська, Котляревського, Вітовського, Франка на площу Митну, а далі – до своїх кінцевих зупинок на Погулянці (для трамваю №1) і на вул. Пасічній (для трамваю №2). У зворотному напрямку ці трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом – по вул. Підвальна, пл. Ринок, вул. Дорошенка, вул. Бандери (Чупринки).

  • трамвай № 7

з вул. Татарбунарської через вул. Замарстинівську курсуватиме до вул. Торф’яної. Аналогічно і в зворотному напрямку.

  • трамвай № 9

курсуватиме за скороченим маршрутом: Залізничний вокзал – пл. Соборна – Залізничний вокзал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews