На Львівщині 60-річного чоловіка підозрюють в організації переправлення через кордон військовозобов'язаного

13.09.2024 16:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці підозрюють 60-річного мешканця Трускавця в організації незаконного переправлення особи через державний кордон України.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як установили правоохоронці, чоловік запропонував військовозобов'язаному чоловікові допомогу в перетині українського кордону: поза пунктами пропуску або як водієм транспортного засобу. Свої "послуги" трускавчанин оцінив у 20 тисяч доларів США.

За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, фігуранта затримали 12 вересня у місті Самбір під час отримання обумовленої суми грошей. Правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, встановлюються всі причетні особи.

Чоловікові вручили підозру за ч. 3 ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Максимальне покарання — дев'ять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews