На Кульпарківській у Львові синхронізували роботу чотирьох світлофорів

14.09.2024 08:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На вулиці Кульпарківській у Львові запустили режим керування світлофорами "зелена хвиля". Він запрацював на чотирьох об'єктах, координація функціонує у напрямку на виїзд із міста з вулиці Садової то ТЦ "Ашан".

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Мова йде про світлофорні об'єкти на таких локаціях:

  • вул. Кульпарківська — вул. Садова;
  • вул. Кульпарківська — Психіатрична лікарня;
  • вул. Кульпарківська — вул. Перфецького;
  • вул. Кульпарківська — ТЦ "Ашан".

Як зазначили в ЛКП "Львівавтодор", режим "зелена хвиля" передбачає почергове увімкнення зеленого світла на кожному світлофорному об'єкті.

За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Романа Кіндера, у години пік будуть затримки в русі перед світлофором на вул. Кульпарківській — ТЦ "Ашан".

"Це пов’язано з тим, що після світлофорного об’єкта є нерегульований пішохідний перехід і рух пішоходів може зупиняти групи транспортних засобів, що проїхали на зелений сигнал. А також пов’язано з перетином магістральних вулиць у вигляді кільцевої розв’язки (вул. Кульпарківська — вул. Виговського), пропускна здатність якої наближається до максимуму через високу завантаженість підходів з вул. Виговського, вул. Кульпарківської та вул. Володимира Великого", — сказав Роман Кіндер.

Як зазначили в міськраді, режим світлофорного регулювання "зелена хвиля" працює також на двох ділянках вул. Городоцької, на вул.Липинського, на вул. Бандери, на просп. Чорновола, на виїзді зі Львова у напрямку села Малехів та на вул. Володимира Великого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews