Укрзалізниця звільнить двох працівників воєнізованої охорони, яких зняли із потяга на Львівщині

16.09.2024 14:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 16 вересня, на Львівщині в потязі "Черкаси — Івано-Франківськ" пасажир виявив двох працівників "Відомчої воєнізованої охорони" в стані алкогольного сп'яніння. В Укрзалізниці заявили, що обох чоловіків звільнять.

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

"Працівників філії "Відомча воєнізована охорона", які допустили ганебний інцидент у поїзді №43/44 Черкаси — Івано-Франківськ, негайно буде звільнено. Наразі Укрзалізниця проводить службове розслідування цього інциденту, працівників відправлено на освідування", — зазначили в Укрзалізниці.

Як розповів у коментарі Суспільному керівник Стрийської районної поліції Андрій Коцур, чоловіків висадили з потяга в Стрию.

null

"Хтось із пасажирів сьогодні (16 вересня, — ред.) зранку перетелефонував на "102", що двоє в поїзді, ймовірно, працівники правоохоронних органів, перебувають у стані алкогольного сп’яніння з ознаками побиття. Вони ні з ким не конфліктували, ні з ким не билися", — зазначив Андрій Коцур.

Як уточнив Андрій Коцур, чоловіки є охороною потяга. Рішення про зняття їх з потяга — ухвалив начальник поїзда. В Укрзалізниці наголосили, що усі причетні до інциденту будуть притягнуті до відповідальності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews