За ніч у Львові сталося вісім можливих підпалів

18.09.2024 11:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У ніч на середу, 18 травня, у Львові зафіксували вісім можливих умисних підпалів. Рятувальники погасили усі пожежі, а інформацію передали правоохоронцям.

Про повідомили у Львівській міській раді.

Перший і найбільший підпал зафіксували близько 5-ї ранку. Надзвичайникам повідомили про загоряння у будівлі кінотеатру “Дзвін” на вулиці Шептицьких. Пожежа охопила близько 400 квадратних метрів. Пожежу гасили дві години, будівля вщент згоріла. За попередньою інформацією причина пожежі — підпал.

Крім цього, за словами голови Галицької райадміністрації Галини Гладяк у районі зафіксували ще кілька випадків загоряння. Горіла електрощитова на вул. Театральній та фасадна декорація на вул. Староєврейській. Також було два загоряння на контейнерних майданчиках на вул. Квітки-Основ'яненка і одне на вул. Бортнянського у Залізничному районі. Крім цього, ще один контейнер горів на вул. Яцкова у Шевченківському районі. Інформацію про всі випадки передали у правоохоронні органи для розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews