Львівські медики швидкої провели пацієнтові 21 дефібриляцію

20.09.2024 08:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Парамедик та фельдшер швидкої допомоги провели пацієнтові згострим коронарним синдромом 21 дефібриляцію дорогою до лікарні у Львові. Наразі чоловік у стабільному стані.

Про це повідомили у пресслужбі Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За словами парамедика Ореста Левіцького, причиною виклику був пекучий біль у грудній клітці. На місці він та фельдшер Владислав Пономарьов оглянули пацієнта й встановили діагноз — гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST й кардіогенний шок.

Чоловікові ввели ліки, стабілізували рух крові й повезли до лікарні. В дорозі стан пацієнта погіршився, розповів Орест Левицький:

"Сталася раптова зупинка кровообігу. Чоловік був постійно під ЕКГ-моніторингом, тож ми побачили, що це фібриляція шлуночків. Дефібриляція, яка була успішною, і продовжуємо рух. Проте таких раптових зупинок кровообігу сталося загалом, поки ми їхали у Львів, 13".

За його словами, дорогою до лікарні пацієнтові провели 21 дефібриляцію. Чоловіка доправили у стабільно важкому стані. Наразі його перевели з відділення анестезіології та інтенсивної терапії в кардіологічне відділення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews