На Володимира Великого у Львові скоординували роботу трьох світлофорних об'єктів

21.09.2024 10:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На вулиці Володимира Великого на ділянці від "McDonald's" до готелю "Гетьман" синхронізували роботу світлофорів, запровадивши режим "зелена хвиля".

Про це на Facebook повідомили в пресслужбі ЛКП "Львівавтодор".

Режим "зелена хвиля" запрацював на трьох світлофорних об’єктах:

  • вул. Володимира Великого — вул. Софії Караффи-Корбут;
  • вул. Володимира Великого, 34;
  • вул. Володимира Великого — вул. Симоненка — вул. Куровця.

Як ідеться у повідомленні, координація світлофорів працює у напрямку до вул. Кульпарківської. Водіям рекомендують дотримуватися швидкісного режиму 45-50 км/год.

"Це друга "зелена хвиля" на вул. Володимира Великого, перша працює в напрямку від нового ЦУМу до вул. Стрийської, а інша — в напрямку від нового ЦУМу до вул. Кульпарківської. Загалом у Львівській МТГ маємо вже дев’ять "зелених хвиль", які з початку року налаштувала команда наших фахівців", — зазначив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

У ЛКП "Львівавтодор" наголосили, що на ефективність роботи цієї "зеленої хвилі" впливає завантаженість кільця на вул. Володимира Великого — вул. Кульпарківській — вул. Виговського.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews