На Львівщині стався конфлікт між патрульними та пасажирами авто

22.09.2024 07:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У соцмережах опублікували відео, на якому на Львівщині патрульна поліція та працівники ТЦК зупинили автомобіль для перевірки документів. Під час дискусії відбулася словесна перепалка між патрульним, водієм авто та його сестрою. У патрульній поліції розпочали службове розслідування.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

"Під час спільної роботи із працівниками ТЦК, патрульні зупинили автомобіль. Під час цього виникла конфліктна ситуація. Наразі розпочате службове розслідування. Обставини встановлюються", — ідеться у повідомленні.

На відео видно, що поліцейські та працівники ТЦК зупинили автомобіль для перевірки документів. Жінка, яка представилася сестрою водія, розпочала зйомку відео. На кадрах чоловік, який стояв біля автівки, розповідав патрульним та працівникам ТЦК, що мобілізаціє є незаконною.

Сестра водія наказувала тому поїхати з місця зупинки, проте патрульний намагався цьому завадити. Через це розпочалася штовханина, а патрульний намагався відібрати у жінки телефон.

Патрульна поліція розпочала службове розслідування щодо цього інциденту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews