Правоохоронці затримали 25-річну львів'янку, підозрювану в розповсюдженні психотропних речовин

26.09.2024 12:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові затримали 25-річну місцеву жительку, підозрювану у розповсюдженні психотропних речовин. За даними правоохоронців, жінка фасувала їх і робила "закладки".

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Правоохоронці з'ясували, що 25-річна жителька Львова розповсюджувала психотропи: отримувала так звані "клади" з речовинами, розфасовувала їх та робила "закладки". Жінку затримали 24 вересня.

"Під час санкціонованих обшуків за місцями її проживання були виявлені та вилучені фасовані "закладки", зіп-пакети та поліетиленові пакети із речовинами, ззовні схожими на психотропи амфетамін та PVP, засоби для фасування, електронні ваги, чорнові записи та інші речові докази", — йдеться у повідомленні.

Вилучені речі скерували на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Також правоохоронці задокументували кілька фактів збуту львів'янкою психотропної речовини PVP.

Жінці повідомлили про підозру в незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews