На Львівщині адвокатку підозрюють у зловживанні впливом

26.09.2024 13:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці Львівщини повідомили про підозру адвокатці у зловживанні впливом. Вона розповіла своєму клієнтові, що може вплинути за хабар на суддю, щоб прийняти позитивне рішення у справі.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Зі інформацією правоохоронців, підозрювана запевняла свого клієнта, що має вплив на суддю та може вирішити його питання по справі. Справа стосувалася розірвання шолюбу та визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком. Таким чином чоловік міг отримати законні підстави на відстрочку від мобілізації. Ціна такої послуги — 2500 доларів США.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, жінку затримали 24 вересня під час отримання нею всієї суми грошей.

Затриманій повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — вісім років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews