Львівський суд призупинив дію дозволу на будівництво сміттєпереробного заводу

28.09.2024 12:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівський окружний адмінсуд зупинив дію дозволу на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13 у Львові. Про це повідомляє Zaxid.net. 

Цю ухвалу прийняли як тимчасову запобіжну дію на час розгляду справи за позовом депутата Львівської міськради від партії «Європейська солідарність» Олексія Різника. Останній вказує, що дозвіл на будівництво Державна інспекція архітектури та містобудування України видала незаконно.  

«Станом на дату видачі оскаржуваного дозволу – 21 вересня 2021 року – в представництва Control Process S. A. була відсутня ліцензія на будівництво обʼєктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до обʼєктів зі значними (СС3) наслідками», – йдеться в ухвалі суду.

Окрім того, журналісти Zaxid.net, посилаючись на свої джерела, заявляють, що ймовірно, підрядник Control Process S.A. під час тендеру вказав неправдиві відомості про наявність в нього такої ліцензії. 

Нещодавно стало відомо, що ЛКП «Зелене місто» розриває договір на будівництво сміттєпереробного заводу на Пластовій,13 з польським підрядником. Водночас нещодавно місто проводило переговори з ним.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews