На Львівщині рятувальники деблокували травмовану пасажирку з понівеченого авто

30.09.2024 13:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поблизу міста Броди на Львівщині 29 вересня трапилася аварія. Рятувальники деблокували травмовану пасажирку, яку затисло конструкціями автомобіля.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

На трасі "Київ-Чоп" біля міста Броди зіткнулися легковий автомобіль "ВАЗ-2109" та вантажний автомобіль "DAF".

"Внаслідок події 53-річна пасажирка "ВАЗ" була затиснена конструкціями автомобіля. Рятувальники, що працювали на місці події, за допомогою гідравлічних ножиць та розтискача деблокували з понівеченого автомобіля жінку та передали її медикам", – мовиться у повідомленні.

Травмовану жінку госпіталізували в Бродівську центральну міську лікарню. Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, травмована пасажирка є мешканкою Закарпаття.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews