Правохоронці затримали львів'янина за виготовлення документів для перетину кордону за 10 тисяч доларів

02.10.2024 21:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці викрили 50-річного львів'янина, підозрюваного у незаконному переправленні військовозобов'язаного за кордон. За даними слідства, чоловік обіцяв виготовити фіктивні документи про групу інвалідності за 10 тисяч доларів.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Правоохоронці з'ясували, що 50-річний львів’янин обіцяв виготовити фіктивні документи про призначення групи інвалідності військовозобов’язаному громадянину. Із таким документом чоловік міг виїхати в одну з країн Європи.

Львів'янина затримали 30 вересня після отримання ним частини грошей від "замовника" — 3 тисяч доларів США. Йому повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Санкція статті — позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews