Від завтра перекриють прохід між вулицею Винниченка та оборонним муром ансамблю Бернардинів

02.10.2024 22:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Завтра, 3 жовтня, у Львові розпочнуть ремонт пішохідного містка між вулицею В. Винниченка й оборонним муром ансамблю Бернардинів. За даними Львівської міської ради, роботи триватимуть орієнтовно два тижні.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На час ремонту перехід через місток буде закритий. До початку робіт на локації постелили плитку та підсипали схил. На ремонт містка оголосили тендер — роботи має виконувати фірма, яка працює з деревом, повідомили у Галицькій районній адміністрації:

"Підрядна організація має демонтувати старі конструкції містка й облаштувати нові з деревини твердих порід. Також має встановити дерев'яні поручні з укладанням додаткових поперечок. І все це покрити лаком. Усі дерев’яні елементи обов’язково мають покрити лляною морилкою, що стане добрим захистом деревини від ультрафіолетового випромінювання, від вологи та псування".

Ремонт між оборонним муром ансамблю Бернардинів і вул. В. Винниченка розпочали 24 липня. Щоби забезпечити прохід, відремонтують місток, замостять територію плиткою й встановлять поруччя біля сходів. Решту проєкту законсервують до завершення війни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews