Львівська ОВА розірвала договір із перевізником на маршруті Шептицький-Радехів

03.10.2024 20:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська ОВА достроково розірвала договір із перевізником, який обслуговує маршрут "Шептицький-Радехів". Нового перевізника визначать у межах конкурсу.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

За словами директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Ореста Шуліковського, договір розірвали через те, що перевізник не впровадив систему безготівкової оплати проїзду:

"За невиконання Інвестиційного договору з впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області у вересні Львівська ОВА достроково в односторонньому порядку припинила договір з перевезення пасажирів на обслуговування автобусного маршруту № 282 Шептицький АС — Радехів АС".

Маршрут "Шептицький-Радехів" внесуть до переліку об'єктів конкурсу, в межах якого визначають перевізників для внутрішньообласних маршрутів.

У департаменті дорожнього господарства ЛОВА повідомили, що про порушення перевізниками розкладу чи схеми руху транспорту можна повідомити з номерами телефонів:

  • "Гаряча лінія області" – 1684;
  • "Урядова гаряча лінія" – 1545.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews