Полковник поліції Дмитро Швець очолив Львівський державний університет внутрішніх справ

03.10.2024 21:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

3 жовтня колективу Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС) представили нового ректора. Ним став полковник поліції Дмитро Швець, який до цього очолював Одеський державний університет внутрішніх справ.

Про це повідомили в університеті.

Нового керівника колективу вишу представила Державний секретар Міністерства внутрішніх справ України Інна Ящук. 

“Випробування, які спричинила повномасштабна агресія, значно вплинули на розвиток України, вимагають від усіх нас згуртованості та стійкості, якісних змін та новацій у розвитку профільної вищої освіти. Тож бажаю новообраному керівнику успіхів, реалізації задуманих ідей у співпраці із висококваліфікованим колективом вишу”, - зазначила Інна Ящук.

“У цей непростий для нашої держави період мені випала честь очолювати один із найкращих відомчих закладів вищої освіти та провідних університетів України. Перед нами наразі стоїть чимало викликів, і я певен, що завдяки взаємній підтримці та солідарності ми впораємося з кожним із них”, - наголосив новий ректор ЛьвДУВС Дмитро Швець.

До призначення на посаду ректора Львівського державного університету внутрішніх справ Дмитро Швець очолював Одеський державний університет внутрішніх справ. До цього – працював першим проректором та ректором Харківського національного університету внутрішніх справ. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews