На Львівщині у росіянки конфіскували понад 2 га землі

04.10.2024 22:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині у громадянки РФ конфіскували три земельні ділянки, які вона отримала в спадок. Землю повернули у власність держави.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, мова йде про три земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею понад 2 га. Вони розташовані на території Красненської територіальної громади Золочівського району Львівщини.

Росіянка отримала землю у спадок. Після набуття права власності вона передала ділянки в оренду місцевому підприємству, за що отримувала плату.

"Право власності громадян РФ на нерухомість на території України суперечить вимогам законодавства, тому Золочівська окружна прокуратура звернулася до суду. Суд задоволив позов", — йдеться у повідомленні.

У результаті земельні ділянки повернули у державну власність. Відомості про це внесли у Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews