У Львові родинам загиблих воїнів вручили медалі «Захиснику України»

05.10.2024 08:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла родинам загиблих військовослужбовців 125-ї окремої бригади територіальної оборони вручили медалі “Захиснику України”.

Про це  повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Відзнаки надало Міністерство оборони як визнання мужності, героїзму та незламності духу військових, які віддали життя за незалежність і цілісність України.

“Рідні наших воїнів, будь ласка, прийміть ці відзнаки від міністра оборони як свідчення, що держава пам’ятає та високо цінує подвиг ваших близьких. Разом з вами осиротіли вся наша область, вся бригада і військове керівництво України”, — написав Козицький.

Усім, хто втратив рідних, пропонують звертатися по допомогу в Офіс підтримки родин військових, що працює у Львові на вулиці Коперника, 17, а також у координаційні центри в районах області. Родичі можуть отримати психологічну, юридичну, гуманітарну та іншу безкоштовну допомогу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews