На львівщині митники виявили мільйонну контрабанду жіночих сумочок та косметики

07.10.2024 09:58   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
6 жовтня в пункт пропуску «Шегині-Медика» із Польщі прибув мікроавтобус Renault Master під керуванням 44-річного мешканця Львова. Для проходження митного контролю водій обрав смугу «червоний коридор» і повідомив про переміщення виключно особистих речей.
 
Про це повідомляють у Львівській митниці.
 
Під час огляду авто працівники митниці спільно з прикордонниками виявили 197 одиниць косметичних засобів: помади KIKO MILANO, шампуні і дезодоранти Rituals тощо. Орієнтовна вартість товарів – 200 тис. гривень.
 
Того ж дня в Шегинях під час огляду Mercedes-Benz Sprinter, яким прибув із сусідньої країни 43-річний житель Львівщини, працівники митниці виявили не заявлені до митного контролю нові жіночі сумки Christian Dior та Saint Laurent, у кількості 16 одиниць. За попередніми даними, вартість товарів сягає 1,7 млн. гривень.
 
 
За цими фактами складено адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews