Мешканця Львівщини підозрюють у продажі GPS-маршруту для незаконного перетину кордону за 4500 доларів США

09.10.2024 08:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

32-річному мешканцеві Львівського району оголосили про підозру в сприянні у незаконному переправленні через кордон. За даними слідства, чоловік отримав 4500 доларів США за GPS-маршрут із координатами для незаконного перетину кордону.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідчі з'ясували, що мешканець Львівського району допомагав знайомому військовозобов'язаному організувати незаконний виїзд з України.

Для цього він обіцяв надати "клієнтові" GPS-маршрут із координатами точок виходу й перетину кордону поза пунктами пропуску, а також детальний інструктаж щодо перетину. Це коштувало 4500 доларів США.

Чоловіка затримали після отримання грошей. Суд обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою з правом внесення застави.

Санкція статті — позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews