На українсько-польському кордоні розбився автобус львівського перевізника, є жертви

10.10.2024 12:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Двоє українців загинули і ще двоє травмовані у важкій аварії, яка сталася на світанку четверга, 10 жовтня, біля пункту пропуску Медика, що на польсько-українському кордоні. Про це повідомляє LVIV.media з посиланням на польські медіа.

За даними TVP3 Rzeszow, у ДТП, що сталася вранці в Медиці, загинули двоє людей — 45-річна жінка та 60-річний чоловік. За попередніми даними, водій автобуса Fiat повертався в Україну і врізався у вантажний автомобіль, який був припакований на узбіччі дороги. В бусі їхали 7 людей, усі – громадяни України.

null
Фото польські медіа

З оприлюднених польськими ЗМІ фото видно, що у ДТП потрапив мікроавтобус львівської компанії Leopolis Group, який здійснює перевезення до і з Братислави та Відня. Від удару в задню частину фури, яка також на українській реєстрації, в буса розтрощена передня частина кабіни, а на дорогу вилетіли предмети з салону Fiat і колесо.

За даними Polsat.news, водій пасажирського буса — вижив. Експертиза вже встановила, що він був тверезим за кермом.

LVIV.MEDIA намагався отримати коментар від перевізника, однак у Leopolis Group відмовилися коментувати випадок та кинули слухавку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews