Двох львів'ян засудили до 10 років позбавлення волі за торгівлю наркотиками

12.10.2024 08:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Суд визнав двох мешканців Львова винними у торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Їм призначили покарання — 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, двоє львів'ян віком 27 та 29 років організували схему збуту наркотиків та психотропі. Серед речовин — амфетамін, PVP, МДА, 4-ММС та канабіс.

"Закупляли "оптом" заборонені речовини через інтернет-магазин та Telegram-канал, які пов’язані з їх незаконним обігом. Надалі чоловіки збували вказані речовини у формі закладок у різних місцях міста Львова. Також пересилали посилками різних поштових операторів, замаскувавши серед речей та використовуючи вигадані анкетні дані для конспірації", — йдеться у повідомленні.

Суд визнав чоловіків винними у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин. Їм призначили покарання — 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна кожному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews