Поліція та ТЦК провели рейди у нічних клубах Львова

12.10.2024 12:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У вечір п’ятниці, 11 жовтня, у Львові правоохоронці та працівники ТЦК перевірили нічні клуби у рамках мобілізаційних заходів.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що такі перевірки відбулися в кількох закладах міста, зокрема у нічному клубі EROS Show Bar, який розташований в центрі Львова. 

У Львівському обласному ТЦК та СП опублікували на своїй сторінці у Facebook допис, у якому пояснили, що метою рейдів є перевірка військовозобов’язаних громадян, зокрема їхніх документів: 

“Нагадуємо, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов’язаних громадян України. Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов’язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану”. 

У дописі зазначили, що правоохоронців залучають для запобігання можливим спекуляціям чи провокаціям під час проведення цих заходів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews