Троє молодиків на Львівщині викрали чоловіка і вимагали гроші в його матері

12.10.2024 13:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поліція Львівщини затримала трьох осіб, які насильно утримували свого знайомого та вимагали у нього гроші. Вони побили чоловіка та закрили у будинку, а потім почали вимагати кошти ще й у його матері. 

Про це повідомили у поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, Інцидент стався 11 жовтня в одному з сіл Львівського району. Четверо знайомих — троє чоловіків і одна жінка — разом розпивали алкоголь. Під час цього двоє 29-річних чоловіків і 19-річний молодик звинуватили свого товариша у крадіжці грошей і почали вимагати їх повернення.

“При цьому зловмисники насильно утримували чоловіка у будинку та не давали йому покинути приміщення. Оскільки обвинувачений свою провину заперечував, вони побили його, знімаючи процес на мобільний телефон, а відео відправили його матері, вимагаючи нібито вкрадені кошти вже у неї. Побачивши, що її син перебуває у небезпеці, жінка звернулась за допомогою у поліцію”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейські знайшли місце, де утримували потерпілого, і затримали трьох нападників. Проти них відкрито кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі. Їм загрожує до п'яти років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування, і вирішується питання щодо висунення підозри та обрання запобіжного заходу для затриманих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews