На Львівщині виявили котрабанду годинників і бодікамер на пів мільйона

14.10.2024 11:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У неділю, 13 жовтня, львівські митники виявили у пасажирському автобусі контрабанду цифрових годинників та бодікамер на 500 тис. гривень. Техніка була захована під підлогою автобуса, яким керував 44-річний львів’янин.є

Про це повідомляє Львівська митниця.

Рейсовий автобус сполученням “Херне — Херсон”, у якому знайшли контрабанду, прямував в Україну. За кермом автобуса був 44-річний львів’янин. 

“Під час огляду автобуса працівники митниці виявили 240 цифрових годинників “Skmei” та 24 нагрудних відеореєстратори, без ознак використання. Техніку було приховано в конструктивній порожнині підлоги, призначеній для техобслуговування автобуса. Вказаний товар не був позначений у жодній декларації і водій визнав його своєю власністю”, — зазначили у митниці.

За переміщення прихованого товару на 44-річного водія зі Львова склали адмінпротокол. Орієнтовна вартість товарів сягає пів мільйона гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews