Львівська оранжерея та чотири лікарні отримують опалення на підставі листів-звернень

14.10.2024 19:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Станом на сьогодні, 14 жовтня, п'ять львівських установ отримують опалення. На підставі листів-звернень тепло подають до чотирьох лікарень та оранжереї.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ореста Тимчишина, станом на ранок сьогодні, 14 жовтня, опалення на підставі звернень подають до п'ятьох установ:

"Ще з минулого тижня (опалення — ред.) подається до Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівська, 7, оранжереї на вул. Пекарська, 71, лікарні св. Анни, що на вул. Мечникова, 8, "Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру", що на вул. Зелена, 477 та Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, що на вул. Гашека, 2а".

Орест Тимчишин також повідомив, що всі бюджетні установи Львова можуть отримувати опалення на підставі листів-звернень до "Львівтеплоенерго".

"На сьогодні є ще близько сотні будинків, які досі не підписали акти готовності будинку до зими. Більшість з них – це будинки ОСББ і ЖБК. Тому, вчергове просимо їх пришвидшитись і оперативніше завершити оформлення документів, щоб теплопостачальне підприємство мало підстави подати тепло до будинків", — каже Орест Тимчишин.

Для подачі тепла до житлових будинків середньодобова температура повітря протягом трьох днів має бути нижчою за 8°C.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews