Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

У Львові з’явилися ще два платні паркувальні майданчики

15.10.2024 17:08   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

У Львові облаштували ще два паркувальні майданчики. Один із них запрацював на вулиці Данилишина біля будинку №6, інший — на проспекті Чорновола, 45.

Про це повідомили у міськраді.

Згідно з результатами конкурсу, оператором паркінгів визначили ЛКП «Львівавтодор». Стоянки розташовані у 2-й і 4-й зонах паркування та загалом нараховують 30 паркомісць. Так, майданчик на вул. Данилишина  розташований у 2-й паркувальній зоні. Там облаштовано 6 паркомісць, з них 1 – для людей з інвалідністю. А майданчик  на просп. Чорновола, 45 розташований у 4-й паркувальній зоні, там облаштовано 24 паркомісця, з них 3 – для людей з інвалідністю. Графік роботи обох стоянок: у робочі дні з 08:00 до 20:00.

Тариф діє відповідно до зональності майданчика. Оплатити за паркувальну сесію на цих майданчиках можна безготівково: відсканувавши QR-код на інформаційному щиті та обравши сервіс для оплати – Приват 24, UNIP, EasyPay; без сканування QR-коду через сервіси UNIP, EasyPay, додаток Приват 24. А також готівкою через найближчі термінали EasyPay, що вказані на інфощитах майданчиків.

Весь перелік майданчиків ЛеоПарковки, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор» — на сайті на інтерактивній Google-мапі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews