48-річній львів’янці повідомили про підозру в нарузі над могилами військових

22.10.2024 16:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці встановили особу жінки, яку підозрюють в нарузі над могилами військовослужбовців на Личаківському кладовищі Львова. Йдеться про інцидент, який трапився вночі, 20 жовтня, на полі почесних поховань №76.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

"Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України у Львівській області встановили, що до вчинення наруги над могилами Героїв причетна жителька Львова віком 48 років", — мовиться у повідомленні.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення експертиз.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews