Понад 20 прокурорів Львівської області мають інвалідність

24.10.2024 09:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина на другому місці після Хмельницької області за кількістю прокурорів з інвалідністю. Відповідні дані про кількість прокурорів з інвалідністю в областях оприлюднив Офіс генерального прокурора.

"В Офісі Генерального прокурора триває службове розслідування щодо можливих зловживань прокурорів під час отримання груп інвалідності. Перевірка охоплює всі регіони, спецпрокуратури та центральний апарат. Досліджуються як питання, пов’язані з набуттям прокурорами статусу особи з інвалідністю, так і отримання пенсійних виплат за рішенням суду", ідеться у повідомленні.

null
Фото з мережі Інтернет

За даним Генпрокуратури, у Львівській області інвалідність мають 24 прокурори., найбільша кількість прокурорів з інвалідністю серед усіх західних областей у Хмельницькій області. Однак, зважаючи, що на Львівщині найбільша чисельність прокурорів на заході країни – 388, то загальна частка прокурорів з інвалідністю невисока – 6,2%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews