Наступного тижня у Львові ввімкнуть опалення для населення

24.10.2024 15:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Станом на 24 жовтня у Львові опалення отримує 251 бюджетна установа. Населенню опалення планують увімкнути наступного тижня.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"На сьогодні у Львові опалення отримує 251 бюджетна установа, яка надіслала "Львівтеплоенерго" звернення увімкнути опалення. Тобто у нас з опаленням є садочки, школи, медичні заклади", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили у міськраді, там продовжують моніторити температуру зовнішнього повітря. За прогнозами, температура має піднятися до 18 градусів тепла, після чого має відбутись її пониження. Наступного тижня планують розпочати опалювальний сезон для населення.

"Ми в стані готовності у будь-який момент подати тепло до житлових будинків. Усі об’єкти теплопостачання до роботи готові. Однак, процес відновлення подачі опалення до всіх житлових будинків може тривати кілька днів, адже подати тепло необхідно до більше 2 тисяч будинків з центральним опаленням та запустити у роботу частину котелень, які ще не задіяні" —, розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

За словами Ореста Тимчишина, станом на 24 жовтня у Львові є ще до 20 будинків, які не мають акта готовності до зими.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews