Львівські митники викрили масштабну контрабанду духів

26.10.2024 16:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

25 жовтня, автомобіль "Volkswagen Crafter" прибув в пункт пропуску "Шегині-Медика" з Польщі. Його водій не задекларував 91 парфум. Загальна вартість товарів — близько 350 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

За даними митників, 36-річний житель Чернівецької області обрав для проходження контрою смугу "червоний коридор". У декларації чоловік вказав, що перевозить 300 кілограмів вживаного одягу.

Під час огляду в багажнику авто митники виявили незадекларований товар — парфуми італійських брендів "NASOMATTO" й "Orto Parisi", а також французького бренду "Maison Francis Kurkdjian". Загальна вартість 91 парфуму — близько 350 тисяч гривень.

За цим фактом працівники митниці склали протокол за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (Недекларування товарів (крім зазначених у частинах першій та/або третій цієї статті), що переміщуються через митний кордон України). Санкція статті — штраф у розмірі 30% від вартості незадекларованих товарів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews