Військові окремої артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД» перемогли у змаганнях в зоні АТО

31.05.2017 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Військові окремої артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД» перемогли у змаганнях  в зоні АТО, під час яких бригади показували свою майстерність в обслуговуванні артилерії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:

«Тримаючи порох сухим «Боги війни» у першості доводять свою професійну майстерність. В зоні проведення АТО відбулись змагання за звання найкращої артилерійської обслуги серед шести команд з різних бригад, які за підсумками відбіркових етапів закріпилися в списку найсильніших. У першій частині змагання військовослужбовці повинні були швидко привести гармату в бойове положення та навести її на ціль. В другій частині змагань на артилерійські розрахунки чекала спеціальна полоса перешкод під час якої армійці розвантажували ящики із артилерійськими снарядами з кузова вантажівки, потрапляли у ціль гранатою, евакуйовували пораненого із бронетехніки, розбирали на швидкість автомати та долали інші перешкоди. Не легко було у боротьбі з товаришами по духу та міці з інших частин, але у підсумку перемога була за нами. Батарея підрозділу окремої артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД» здобула перше місце продемонструвавши блискавичні результати у бойовому злагодженні та знаннях своєї справи. Переможці змагань отримали з рук командування сил АТО нагороди,кубок та грамоту. Вітаємо наших хлопців і бажаємо нових здобутків», - зазначає Юрій Кульпа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews