У Тернополі вперше проходить «Ternopil Dental Sammit» у місто приїхали звідусіль 200 стоматологів

02.06.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У Тернополі зірки стоматології - 200 фахівців вищого гатунку.  Люди, які щодня рятують не тількі зуби, а і психологічне здоров'я людей, зібрались на науково-практичну конференцію з міжнародною участю.  "Ternopil Dental Sammit" проходить у конгрес-центрі "Червона калина" Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського та присвячена 60-річчю учбового закладу. 

Аветіков Давид Соломонович, доктор медичних наук, професор, м. Полтава: "За останні роки стоматологи провели багато грунтовних досліджень, важливо, що нарешті змінені протоколи надання первинної допомоги при щелепних травмах, випущені підручники по стоматології  для майбутніх військових лікарів. Зараз існує мережа стоматологічних клінік, де учасникам АТО надається кваліфікована стоматологічна допомога. Дуже радий, що серед організаторів конференції і мій студент - Петро Гасюк, а друга моя студентка Фартушна Антонія успішний лікар-стоматолог, працює у Віденському медичному університеті". 
 
За два дні конференції заплановані, як лекції провідних спеціалістів, так і майстер-класи. Стоматологи стверджують - за імплантами майбутнє, тому так важливо практикуватись саме на муляжах, адже правильно поставлені імпланти можуть докорінно змінити життя людини. 
 
І доросла, і дитяча стоматологія також не стоїть на місті - гості познайомляться з унікальним досвідом Тернопільського медичного університету по створенню сучасно обладнанного комплексу для лікування зубів, де студенти під керівництвом викладачів практикуються працювати найсучасними якісними матеріалами та технікою. Також в межах стоматологічної поліклініки можна зробити необхідний для правильного діагнозу комплекс аналізів. 
 
Антонія  Фартушна, лікар-стоматолог, м. Відень, Австрія: "В Україні вже є багато висококласних спеціалістів - і ціни в їх клініках наближаються до європейських. Багато людей привозять своїх близьких, щоб і відпочити, і полікувати їм зуби на своїй Батьківщині, але є і українці, які приїзджають у Відень також лікувати зуби. Пацієнтам легше вибрати лікаря і країну, де їм повинні допомогти, а ось лікарям непросто - для того, щоби працювати у Відні, я п'ять років підтверджувала свій диплом. Цікаво, що і європейським стоматологам потрібно мати дозвіл на стоматологічну практику тут в Україні. Ми працюємо для того, щоби пацієнту було зручно лікуватися. Попереду в українців медичні страхові поліси, у які буде включено і стоматологічну допомогу."
 
Стоматологи з тих лікарів, які щодня вдосконалюють свої знання, щодня вчаться. Без них ми не уявляємо наше життя і щороку, щоб наші посмішки сяяли, стоматологічна наука має іти вперед.
 
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews