Садовий скликає львів'ян на віче

24.06.2017 23:03   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Новини Львівщини

Міський голова Львова Андрій Садовий завтра, 25-го червня, закликає львів'ян прийти на віче на площі Ринок. Про це повідомляє прес-служба міської ради Львова.

Читайте також

Серед завалів сміття у Львові вже розмножуються щури та гадюки (Відео)

За словами мера, за останню добу є позитивна динаміка щодо вивезення сміття з міста Львова. 

Завтра о 14 год буде віче на пл. Ринок. Львів – це місто, яке має дух. Львів’яни повинні це демонструвати і показувати. Хочу подякувати львів’янам за підтримку", - сказав Садовий.

Читайте також

Львівського мера запросили до Тернополя на сесію міськради
Можливу причетність Садового до Грибовицької трагедії розслідують в Тернополі
Тернопільщину знову «окуповує» львівське сміття

На думку мера Львова, центральна влада України нарешті дала команду розблокувати полігони країни для того, аби вивезти сміття зі Львова. Андрій Іванович спілкуєьться з мерами інших міт, зокрема з Рівного, Житомира та інших. Садовий вважає, що його колеги підтримують Львів у складний для львів'ян час.

"Ця блокада тріщить. Я на контакті з колегами, з мерами інших міст. Я відчуваю,що певні сигнали пішли. Я говорив з мером Житомира, Тернополя, Рівного. Вони солідарні з нами. Я говорив з мерами міст Львівської області. Ми не вирішимо цю проблему за один день. Вона складна, але динаміка є. у Львові завжди жили і живуть мудрі люди. Я, в першу чергу, буду думати про громаду, яка мене обрала. Вистоїть Львів – вистоїть Україна. Така атака, яка сьогодні на нас йде – це важко навіть описати. Те, що ми маємо у Львові – це спецоперація, яка чітко спланована заздалегідь. Це є думка людини, яка працювала у цій системі все своє життя. Ми бачимо, як з нами борються. Ми хочемо, щоб була держава. Буде держава – будемо ми з вами», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу для журналістів в Києві сьогодні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua