Рабінович: Відсутність діалогу з Росією і санкції від США у такому вигляді – тривожні предвісники

05.08.2017 11:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

«Навіть столітні війни завжди закінчувалися миром, нам потрібен мир, щоб негайно почати відновлювати економіку.

А пошуки миру – це завжди діалог, будь-який, навіть мізерний. У зв’язку з цим обов’язково потрібно відновлювати канали з Росією – дипломатичні, консульські, посольські, парламентські. А всі напрямки заморожені, усюди тупик. А тупик – це війна. Я намагався ініціювати такі спроби, хоча б на депутатському рівні, але поки що це не знаходить розуміння, у нас перемагає ідеологія війни і партія війни… Відсутність діалогу – завжди погано. Відсутність посла – погано!»

Про це заявив у прямому ефірі телеканалу 112-Україна народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини і лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабінович.

“Я не зустрічав в Україні мислячого політика, який би говорив: я веду до війни! Ні, усі – за мир! А якщо так, то потрібно налаштовувати діалог в будь-якому випадку. Поза діалогом – завжди безодня!” – переконаний політик.

Він також вважає, що “прийняті президентом США санкції позбавляють Росію мотивації в чомусь поступатися, йти на компроміс, вони затиснули Росію, а народ там не сильно на ці санкції реагує”.

“У нас всі дуже сильно радіють, а я бачу в цьому і тривожний передвісник: цей крок санкцій в будь-якому випадку позбавляє можливості у такій загостреній ситуації просувати Росію до миру за допомогою Заходу. Важко тепер прогнозувати, що це буде зі сторони Росії. Зробить щось Росія для миру чи ні – це вже значення майже не має, санкції не зможе навіть президент США відмінити. І ось що тривожно… Потрібно в будь-якому випадку йти на діалог – і, відстоюючи інтереси України, шукати шляхи до миру!”, – резюмував Вадим Рабінович.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews