ЛМР просить інформувати про знищення зелених насаджень у місті

18.08.2017 08:00   Джерело: dyvys.info
Опубліковано : Львівський Новинар

16 липня, управлінням екології Львівської міської ради було зафіксовано пошкодження кореневих систем шести каштанів внаслідок викопаної траншеї для прокладання електрокабелю на перехресті вул. Кульпарківській-Виговського, - пише dyvys.info.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«На перший погляд з деревом нічого не сталося, воно зелене, але через рік-два ми побачимо поступову загибель цього насадження тому, що порушено кореневу систему. Прокладати будь-які мережі можна за 2 метри від зелених насаджень, іншим чином ми знищимо всі дерева, які є у нашому місті. Правопорушники нестимуть адміністративну відповідальність, адже законом передбачено штрафи за пошкодження до ступеня припинення росту дерев та інших рослин. Будь-які прокладання мереж є нанесені на спеціальну карту, вони попередньо мають бути погоджені.

Просимо мешканців повідомляти про схожі випадки знищення та пошкодження зелених насаджень, щоб уникнути масової загибелі дерев у Львові», – зазначив начальник управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради Андрій Галушка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dyvys.info