Між Варшавою та Львовом з’явиться нова залізниця

12.09.2017 08:00   Джерело: Народна правда
Опубліковано : Новини Львівщини

У недалекому майбутньому між столицею Польщі Варшавою та українським Львовом може з’явитися нова залізна дорога. Зацікавленість у проекті висловила компанія з Південної Кореї UNINK, яка готова повністю реалізувати його.

Про це поінформував віце-президент Торгово-промислової палати України Сергій Свистіль на виставці Expo-2017. Astana, передає видання «Народна Правда» з посиланням на агентство “Інтерфакс-Україна“.

Читайте також

Львівська журналістка подала скаргу на польського прикордонника, якого «українці, курва, дістали»
Додатковий потяг Київ-Львів вирушатиме 24 і 27 серпня
«Укрзалізниця» просить водіїв не провокувати ДТП на залізничних переїздах

“Делегат з Кореї тиждень працював на нашому стенді. У результаті він повідомив, що відібрано 15 проектів, опрацьовувати які приїде делегація вже в Україні. Серед проектів, які їх зацікавили – будівництво євроколії Варшава-Львів”, – повідомив він.

Нагадаємо, раніше в “Укравтодорі” озвучили плани будівництва об’їздної дороги на Польщу. Найближчим часом буде оголошено тендер на розробку проектної документації на будівництво цієї дороги.

Додамо, на потяги до Чехії вводяться “квитки першої хвилини”. Українці зможуть купити перші залізничні квитки до країни зі знижкою до 1000 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Народна правда