Підприємець з Івано-Франківська за чотири дні пішки дійшов до Львова

Франківський підприємець Анатолій Мельник вирушив у пішу прогулянку з Івано-Франківська до Львова. Таким чином франківець вирішив випробувати свої сили й вдруге спробувати підкорити пішки більше ста з гаком кілометрів.

15.09.2017 12:30   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

 - Це моя друга спроба, перша була навесні. Тоді я вклався у три дні, але був вкрай виснажений. Тому вирішив для себе: потрібен реванш. Дуже люблю ходити пішки й навіть по місту, вирішуючи робочі питання, долаю вдень 15-20 км. Цього разу прогулянку до Львова вирішив розтягнути на чотири дні й перепочивати дорогою. Ночував у Галичі, Рогатині, Ланах, що під Бібркою. Зупинявся в готелях, що розташовані біля траси, – розповідає Анатолій.

Джерело: Місто


Читайте також

Львівським молодим приватним підприємцям пенсія не світить (Відео)

Франківець каже, що обрав дорогу через Рогатин, Черче та Бібрку, пише Місто.
 "В благах цивілізації собі не відмовляв, головне, щоб усе було при дорозі, тому заходжу в сільські магазинчики попити кави і перепочити, а як трапляється заправка, то теж супер – там більший вибір і можна розрахуватись банківською карткою.
Перепочивши після тривалої пішої прогулянки, я спокійно вирішував свої справи у Львові, не відчуваючи втоми. З собою взяв змінний одяг і взуття. На випадок дощу мав у наплічнику ще парасолю й куртку. З їжі нічого не беру, лише пиття: негазована вода. За день такої прогулянки випиваю близько трьох літрів."
На фото: Андрій Мельник Джерело: Місто
Мандрівник пояснює, що любить такі прогулянки наодинці, адже з супутником виникають додаткові клопоти й переживання.
Дорога – це зона підвищеної небезпеки, треба бути уважним і зосередженим, правильно себе позначити (відблискувачі й ліхтарик у темну пору) тощо.
Джерело: Місто
"Тому відповідальність за чужу безпеку на себе не хочу брати" – пояснює мандрівник.
Підприємець каже, що не планує перетворювати прогулянки у спортивне хобі.
"Це завжди спонтанне рішення, своєрідна мотивація для самого себе. Вирішив, зібрав за годину рюкзак і вперед!" – пояснює підприємець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто