Стриянин віз двох українок для сексуальної експлуатації у Німеччині (ФОТО)

У ніч з 13 на 14 вересня 2017 року Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Львівській області у пункті пропуску «Шегині» було затримано 69-літнього мешканця Стрия.

15.09.2017 13:30   Джерело: Leopolis
Опубліковано : Патрік Скеля

Як інформує департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми додає 4 нові світлини, у ході документування кримінального правопорушення встановлено, що вказаний громадянин підшукував молодих жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі та в подальшому вербував останніх, приваблюючи високими доходами за роботу у сфері надання сексуальних послуг у ФРН, пише - Leopolis.
Фото: Leopolis

Читайте також

Львів'янку затримали голою під час сексу на зупинці (Відео 18+)

Також стало відомо, що затриманий особисто займався виготовленням закордонних біометричних паспортів потерпілим, оплачував їх вартість, а також взяв на себе витрати пов’язані з переміщенням дівчат за кордон.
Потерпілі виявились уродженками Дніпропетровської та Харківської областей, віком 22 та 26-ти років, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають на утриманні малолітніх дітей.
Сьогодні чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України.
На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, тривають слідчі дії.
Джерело: Leopolis
Джерело: Leopolis


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Leopolis