Львів’яни стали чемпіонами світу з риболовного спорту

Ігор Івасишин та Маркіян Синиця зловили коропа вагою 14,6 кілограма.

27.09.2017 21:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

23-25 вересня на озері Деседа в Угорщині тривав 19-й чемпіонат світу з риболовного спорту в категорії карпфішингу, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Львів’янин купив у супермаркеті рибу з хробаками (Фото)
На Зелені Свята «кашкетники» на Дністрі незаконно виловили риби на 231400 гривень

Помірятись силами з спортивної ловлі карпа в Угорщину приїхали спортсмени з 26 країн світу – Австрії, Англії, Бельгії, Болгарії, Боснії Герцоговини, Білорусії, Грузії, Угорщини, Франція, Ізраїлю, Італії, Іспанії, Македонії, Молдови, Латвії, Литви, Нідерландів, Румунії, Росії, Словенії, Сербії,  Хорватії, Уельс, Португалії, Сполучених Штатів Америки та УкраїниЮ за яку виступали восьмеро спортсменів. У тому числі – п’ятеро зі Львівської області – Роман Івасишин, Ігор Івасишин, Мар’ян Сениця, Василь Безносько та Дмитро Лавріненко.

Супроводжували збірну  команду України президент федерації риболовного спорту України Віталій Левченко та головний тренер і президент «Львівського карпового клубу» Тарас Сендега. За результатами напруженої боротьби збірна команда України виборола медалі найвищої проби. Загалом українці зловили 286 кг риби.
А двоє львів’ян Ігор Івасишин та Маркіян Синиця зловили другого за величиною коропа на чемпіонаті – вагою 14,6 кг. Друге місце посіла команда спортсменів-рибалок із Румунії, а французька збірна опинилися на третьому місці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів