Рятувальники знешкодили знайдені на Львівщині артснаряди й міну

На 16 артилерійських снарядів часів Другої світової війни натрапили в лісі під час прогулянки.

02.10.2017 09:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 30 вересня, працівники піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили вибухонебезпечні предметів у трьох місцях, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Піротехніки знищили на Львівщині 48 артснарядів

Зокрема, о 12:10 – 16 артилерійських снарядів часів Другої світової війни, які виявили 29 вересня поблизу села Бендюга в Сокальському району його жителі під час прогулянки в лісовому масиві. Натомість о 15:50 – міну часів Другої світової війни, яку виявили 29 вересня в селі Давидів у Пустомитівському районі місцевими жителі під час прогулянки біля лісу, а 19:20 – артилерійський снаряд часів Другої світової війни, яку  виявили 30 вересня в селі Верчани в Стрийському районі в лісовому масиві.

Про це повідомили 1 жовтня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів