Знову змінили міський бюджет Львова

05.10.2017 20:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 5 жовтня, депутати Львівської міської ради прийняли під час засідання сесії ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету Львова на 2017 рік», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Львівська ОДА шукає нових працівників у Департамент соціального захисту

Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «За пропозицією управління освіти департаменту гуманітарної політики, з метою забезпечення у повному обсязі видатків на заробітну плату працівників навчальних закладів Львова буде здійснено перерозподіл освітньої субвенції та ще низку інших змін».

Директорр департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів: «Спершу Міністерством фінансів нам була передбачена певна сума. Через два місяці прийшла постанова Кабміну про це що не всі працівники будуть фінансуватись за рахунок державних субвенцій. Внаслідок цього виникли 44 мільйони економії. І ми пропонуємо перекинути її на загальну освіту. Аналогічне питання на отримання загальноосвітніх навчальних закладів».

У міськраді також розповіли: «Зокрема, за рахунок економії фонду оплати праці закладів професійно-технічної освіти в сумі 43997,9 тисячі гривень буде збільшено видатки  загальноосвітніх навчальних закладів на суму 43517,8 тисячі гривень, у тому числі на оплату праці 35669,3 тисячі гривень, та дитячому будинку на суму 480,1 тисячі гривень, у тому числі на оплату праці 395,0 тисячі гривень. А для забезпечення оплати послуг з проведення (надання) додаткових корекційно-розвиткових занять, що визначені індивідуальною програмою розвитку дитини відповідно до постанови КМУ№ 88 «Про затвердження порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» від 14 лютого 2017 року, ухвалою збільшено видатки на суму 1253 тисячі гривень, у тому числі на оплату праці 1027,1 тисячі гривень за рахунок економії коштів на інші поточні видатки».

«Водночас, за рахунок залишку коштів спеціального фонду, які надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, вирішено 1188 тисяч гривень спрямувати на заходи з озеленення Львова, тобто по 198,0 тисячі гривень кожному району Львова», – поінформували також у міськраді.

«Додатково були внесені такі зміни: 344,1 тисячі гривень – управлінню архітектури та урбаністики на оплату праці у зв’язку із збільшенням чисельності працівників та заповненням вакантних посад, 100 тисяч гривень – управлінню надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення для оплати послуг згідно договору на обслуговування інженерних мереж на об’єкті «Льодосховище», один мільйон гривень – управлінню охорони здоров’я для забезпечення пільговими медикаментами та медичними виробами визначеного законодавством контингенту населення (пільгові категорії), 10 мільйонів гривень – управлінню транспорту як внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання ЛК «АТП № 1» на оплату автобусів «Електрон», – поінформували також у », – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів